Wednesday, May 13, 2009

KLANLAR SAVAŞI - MODERN ZAMANLAR DESTANINDA YERİNİZI ALIN



KENDİ DESTANINIZI YARATIN...

Klanlar savaşı şövalyeler zamanında ufak bir köyü yönetmekle başlayıp krallıklara kadar uzanan uzun ve zor bir yolu önümüzde açıyor. Tüm zorlukları aşarak, ittifaklıklar kurarak, doğru kararları vererek en tepeye oturabilirsiniz.



Klanlar Savaşı'nın oyun mantığı benzeri oyunlardan çok farklı değil. Köyünüzü büyütmekle işe başlıyorsunuz. Adım adım kaynaklarınızı ve teknolojinizi ilerletiyorsunuz... Klanlar savaşında kullanacağınız binalar, teknoloji vb detaylar oyunun yardım sayfasında detaylı şekilde açıklanmış. Yani pek sıkıntı çekmeyeceksiniz.

Savaş olmasaydı işin içinde, oyunun adıda Klanlar Savaşı olmazdı sanırım. Klanlar savaşı'nda ittifaklar oluşturup, düşmanlarınıza karşı birleşebiliyorsunuz. Daha zayıflara saldırıp onların kaynaklarını alabileceğiniz gibi onları ittifakınıza alıp büyümelerine yardımda edebilirsiniz.

Klanlar Savaşı'nın menüleri sade, bu nedenle bir kaç saatten sonra oyuna hakim olabiliyorsunuz. Özellikle strateji oyunlarından hoşlanıyorsanız ve henüz denemediyseniz denemenizde fayda var. Eğer aksiyondan hoşlanıyorsanız oyun durağan gelebilir.


İyi Eğlenceler

No comments:

Post a Comment